Nederlandse Burlesque Danseres
Madame Romanova

Internationaal erkende Nederlandse Burlesque artieste Madame Romanova brengt haar elegante burlesque acts met een vleugje magie naar podia rond de wereld!

Boek Een Show

Prijzen beginnen vanaf € 350,- ex BTW.

Verrassingstaart

Wilt u een zeer populaire burlesque verrassingsact, waarin Madame Romanova uit een enorme taart verschijnt? ‘Danseres uit een taart’ is een act die perfect geschikt is voor allerlei evenementen: van verjaardagen tot openingsfeesten, jubilea en andere! Geen taart = geen feest! Stijl – Las Vegas showgirl, speels.

Act duurt 10 min.

Champagnedouche

Deze klassieke burlesque act is perfect geschikt voor chique en glamour feesten waar champagne als water vloeit! Stijl – Klassieke Hollywood glamour.

Act duurt 10 min.

Champagnetoren

Madame Romanova bouwt spectaculair champagne toren, vervolgens opent zijn champagne flessen met de sabel en laat smakelijke bubbels in toren stromen. De hoogte van de toren en Champagne keuze in overleg met opdrachtgever. Neem contact op voor meer informatie. Stijl –  wordt aangepast aan uw wens.

Act duurt – afhankelijk van de hoogte.

La Vie en Rose

Onder begeleiding van de muziek ‘La Vie en Rose’ van Louis Armstrong, komt Madame Romanova de kamer binnen als een bloemenmeisje. Na het uitdelen van mooie roze rozen aan het publiek begint ze haar “tease” routine gevolgd door een dans met struisvogelveren waaiers. Deze romantische – vintage act is geschikt voor bruiloften. Stijl – romantisch, klassiek.

Act duurt 10 min.

Nachtelijke Poëzie

Deze act brengt herinneringen terug uit het nachtleven van jaren 1930. Madame Romanova verschijnt in een klassieke oude Hollywood-stijl avondjurk. Na haar “tease” routine voert zij dans uit met exotische waaiers. Optioneel deze act kan afgesloten worden met douchen in vintage badkuip of dans met levende slang. Stijl – art deco, mysterieus.

Act duurt 10 min.

Eerbetoon aan Sally Rand

Deze act is een eerbetoon aan Burlesque icon Sally Rand.  Zij werd wereldberoemd in de jaren ’30 door haar dans met struisvogelveren waaiers. Madame Romanova gebruikt voor deze act favoriete melodie van Sally Rand “Claire de Luna”. Deze sensuele en pure act kan worden uitgevoerd zonder al te veel onthulling en is geschikt voor bruiloften. Stijl – klassiek, romantisch, langzaam.

Act duurt 5 min.

Diamonds are a Girl’s Best Friends

Deze Magic-Burlesque act is één groot feest: confetti, magie, “tease” en een sensuele dans met de waaier. Alles gaat gepaard met jazzmuziek en ‘Diamonds are a girl’s best friends’ van Marilyn Monroe. Stijl – Las Vegas showgirl, speels, magisch.

Act duurt 10 min.

Kostuum Transformatie

De eerste Magic-Burlesque act die Madame Romanova in haar eerdere carrière heeft ontwikkeld is de ‘Kostuum transformatie’. Sindsdien, is deze act steeds verder geperfectionaliseerd en scherper geworden. Het publiek zal verblind worden door de snelle kostuumveranderingen, de “tease” en een spectaculair einde! Stijl – jaren 1950, pin-up, magisch.

Act duurt 10 min.

Hartenkoningin

In deze Magic-Burlesque act verschijnt Romanova als een goochelaar gekleed in een smoking. Na het uitvoeren van kaarttrucjes transformeert Romanova van goochelaar naar “Hartenkoningin” en verleidt het publiek met haar “tease” routine. Deze act is perfect voor themafeesten zoals Circus, Casino of Las Vegas. Stijl – jaren 1950, pin-up, magie.

Act duurt 5 min.

Eerbetoon aan Bettie Page

In de jaren 1950 was Bettie Page de ‘Koningin van Pinups’ genoemd. Haar zwarte haar, blauwe ogen en handelsmerk pony hebben artiesten voor generaties beïnvloed. De Bettie Page eerbetoon is een verleidelijke fetisj act, die niet compleet zou zijn zonder zweep en bondage. Stijl – jaren 1950, pin-up, fetisj.

Act duurt 10 min.

Slangenbezweerster

Madame Romanova kan een slangen act creëren die voor uw evenement geschikt is. U kunt haar ook boeken voor het rondlopen met de slangen.

Duration – 10 min.

Burlesque Workshops

Een burlesque workshop is een perfecte extra voor meiden die een leuke vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest willen. Boek Romanova en maak jullie avond onvergetelijk!

Een workshop duurt 90 minuten.

Stijlvol

Innovatief

Magisch

Inhoud Van Shows

Alle acts kunnen op maat worden gemaakt en mogelijk aangepast aan uw behoeften en het type evenement.

Vraag Een Gratis Offerte Aan

Desired Performance: