Burlesque danseres

Amsterdamse KONINGIN VAN HET KLASSIEK BURLESQUE 2015

Madame Romanova brengt haar elegante burlesque acts naar podia rond de wereld!

GLAMOUREUS, SPRANKELEND, VERLEIDELIJK.

Boek Een Show

Prijzen beginnen vanaf € 350,- ex BTW.

La Vie en Rose

Deze Klassieke Burlesque act is net als een scene uit een oude Hollywood film. Onder begeleiding van Louis Armstrongs ‘La Vie en Rose’ stapt Madame Romanova de kamer binnen als een bloemenmeisje. Na het uitdelen van mooie rozen aan het publiek begint ze haar tease routine, gevolgd door een waaier dans.

Stijl – romantisch, klassiek, geschikt voor bruiloften. Act duurt 10 min.

Levensgroot Champagneglas

Een van de meest iconische rekwisieten in Burlesque is het Levensgroot Champagneglas. Deze prop voegt een decadentie en glamour toe aan uw evenement. Het is mogelijk om Madame Romanova te huren met deze prop als een levend decor bij een champagnebar, een betoverende entree of met een aangepaste Burlesque act welke bij uw evenement past.

Stijl – decadentie, glamour. De tijdsduur van de act in overleg.

Champagnedouche

Champagnedouche in Victoriaanse badkuip is een perfecte Burlesque act voor de chique en glamoureuze feesten waar Champagne als water vloeit! Een styling van deze act kan aan de behoeften van uw evenement  aangepast worden.

Stijl – Klassieke Hollywood glamour. Act duurt 10 minuten.

Danseres uit een Taart

Het werd door Klassiek Hollywood beroemd gemaakt. Pop-out cakes zijn al tientallen jaren een populaire manier om mensen te verrassen.  Deze verrassingsact is perfect voor allerlei soorten evenementen: verjaardagen, openingsfeesten en jubilea.

Stijl – Las Vegas showgirl, speels. Act duurt 10 minuten.

Eerbetoon aan Sally Rand

In de jaren 1930 heeft Amerikaanse Burlesque icoon Sally Rand een romantische dans met de waaiers wereld beroemd gemaakt. Zij inspireerde veel Burlesque artiesten en het is de meest populaire Burlesque act in onze tijd. Madame Romanova heeft een eerbetoon aan deze legende gemaakt en zij gebruikt voor deze sensuele en pure act een favorite melodie van Sally Rand “Claire de Luna”. Deze act kan ook zonder al te veel onthulling uitgevoerd worden.

Stijl – klassiek, romantisch, geschikt voor bruiloften. Act duurt 5 minuten.

Cleopatra Verleidt Caesar

Cleopatra verleidt Caesar was een historisch moment dat vele generaties kunstenaars heeft geinspireerd. Deze act brengt u helemaal terug naar de oudheid. Madame Romanova verschijnt als een Egyptische godin in goud gekleed. Na een dans met gouden “Isis-vleugels” betovert zij het publiek met haar verleidende kunsten. Deze act kan afgesloten worden met een energieke drumsolo en een dans met levende slang als een optie.

Stijl – de klassieke oudheid, vintage buikdans. Act duurt 10 minuten.

Nachtelijk Poëzie

De styling van deze act is door de Hollywood decadentie van de jaren 1930 geïnspireerd. Het thema De Nacht, mysterieuze tijd van de dag, staat centraal en wordt als een lyrische uitvoering afgebeeld. Madame Romanova verschijnt in een Klassieke Hollywood glamour avondjurk. Na haar tease routine voert zij een dans uit met exotische waaiers. Optioneel; deze act kan afgesloten worden met douchen in Victoriaanse badkuip of een dans met levende slang.

Stijl – art deco, mysterieus, The Great Gatsby. Act duurt 10 minuten.

Slangenbezweerster

Madame Romanova heeft verschillende acts met slangen in haar repertoire: Eva en de slang, From Dusk Till Down, 1930 Art Deco, Oud Egypte. U kunt haar als een danseres met een slang boeken, maar ook voor het rondlopen met de slangen inhuren.

Act duurt 10 minuten.

Dansende Parasols

Deze Magic-Burlesque act met parasols is één groot feest: confetti, magie en pittige tease.

Stijl – Las Vegas showgirl, speels, magisch. Act duurt 8 minuten.

Kostuum Transformatie

De eerste Magic-Burlesque act die Madame Romanova in haar eerdere carrière heeft ontwikkeld is de ‘Kostuum transformatie’. Sindsdien, is deze act steeds verder geperfectioneerd en scherper geworden. Het publiek zal verblind worden door de snelle kostuumveranderingen, tease en een spectaculair einde!

Stijl – jaren 1950, pin-up, magisch. Act duurt 8 minuten.

Verlokkende Goochelkaarten

Deze Magic-Burlesque act is een speelse tease met een kostuum transformatie en goochel kaarttrucs. Het zou een perfect entertainment voor themafeesten zoals Casino of Las Vegas kunnen zijn.

 Stijl – jaren 1950, pin-up, magie. Act duurt 8 minuten.

Champagnetoren

Madame Romanova bouwt een spectaculaire champagne toren, vervolgens opent zij de champagne flessen met de sabel en laat smakelijke bubbels in de toren stromen. De hoogte van de toren en keuze van de Champagne is in overleg met de opdrachtgever. Neem contact op voor meer informatie.

 Stijl –  wordt aangepast naar wens. Act duurt – afhankelijk van de hoogte.

Eerbetoon aan Bettie Page

In de jaren 1950 was Bettie Page de ‘Koningin der Pinups’ genoemd. Haar zwarte haar, blauwe ogen en handelsmerk pony hebben artiesten voor generaties beïnvloed. Eerbetoon aan Bettie Page is een verleidelijke fetisj act, die niet compleet zou zijn zonder zweep en bondage.

Stijl – jaren 1950, pin-up, fetisj. Act duurt 10 minuten.

Burlesque Zondag in Rotterdam

Elke eerste zondag van de maand Burlesque workshops, privélessen, coaching. Voor meer informatie bezoek Blog Pagina 

Glamoureus

Sprankelend

Verleidelijk

Inhoud Van Shows

Alle acts kunnen op maat worden gemaakt en mogelijk aangepast aan uw behoeften en het type evenement.

Vraag Een Gratis Offerte Aan

Gewenst Show: