Magic-Burlesque artieste
Vintage danseres

Amsterdamse KONINGIN VAN KLASSIEK BURLESQUE 2015 Madame Romanova brengt haar elegante burlesque acts met een vleugje magie naar podia rond de wereld!

Boek Een Show

Prijzen beginnen vanaf € 350,- ex BTW.

La Vie en Rose

Een van de meest iconische rekwisieten in Burlesque is het Levensgroot Champagneglas. Deze prop voegt een decadentie en glamour toe aan uw evenement. Het is mogelijk om Madame Romanova te huren met deze prop als een levend decor bij een champagnebar, betoverend entree of met een aangepaste Burlesque act die bij uw evenement past.

Stijl – decadentie, glamour. Duur – in overleg.

Levensgroot Champagneglas

Wilt u een zeer populaire burlesque verrassingsact, waarin Madame Romanova uit een enorme taart verschijnt? ‘Danseres uit een taart’ is een act die perfect geschikt is voor allerlei evenementen: van verjaardagen tot openingsfeesten en jubilea!

Stijl – Las Vegas showgirl, speels. Act duurt 10 minuten.

Champagnedouche

Deze klassieke burlesque act is perfect geschikt voor chique en glamour feesten waar champagne als water vloeit!

Stijl – klassieke Hollywood glamour. Act duurt 10 minuten.

Danseres uit een Taart

Wilt u een zeer populaire burlesque verrassingsact, waarin Madame Romanova uit een enorme taart verschijnt? ‘Danseres uit een taart’ is een act die perfect geschikt is voor allerlei evenementen: van verjaardagen tot openingsfeesten en jubilea!

Stijl – Las Vegas showgirl, speels. Act duurt 10 minuten.

Eerbetoon aan Sally Rand

Deze act is een eerbetoon aan Burlesque icon Sally Rand. Zij werd wereldberoemd in de jaren ’30 door haar dans met struisvogelveren waaiers. Madame Romanova gebruikt voor deze act favoriete melodie van Sally Rand “Claire de Luna”. Deze sensuele en puur act kan worden uitgevoerd zonder al te veel onthulling en is geschikt voor bruiloften.

Stijl – klassiek, romantisch, langzaam. Act duurt 5 minuten.

Cleopatra Verleidt Ceasar

Madame Romanova verschijnt als een Egyptische godin in goud gekleed. Na een dans met gouden “Isis-vleugels” begint ze aan haar verleidingsdans. Voor deze act gebruikt Madame Romanova muziek in de stijl van de klassieke oudheid geschreven door Jeff Beal voor serie ROME – “Cleopatra verleidt Caesar”. Deze act kan afgesloten worden met energieke ‘drumsolo’ en ‘een dans met een slang’ als een optie.

Stijl – de klassieke oudheid, vintage buikdans.

Nachtelijk Poëzie

Deze Burlesque act is een ode aan De Nacht, mysterieuze tijd van de dag. De styling van deze act is geïnspireerd door fashion van 1930s. Madame Romanova verschijnt in een klassieke oude Hollywood-stijl avondjurk. Na haar “tease” routine voert zij dans uit met exotische waaiers. Optioneel deze act kan afgesloten worden met douchen in vintage badkuip of dans met levende slang.

Stijl – art deco, mysterieus. Act duurt 10 minuten.

Slangenbezweerster

Madame Romanova kan een slangen act creëren die voor uw evenement geschikt is. U kunt haar als een danseres met een slang boeken, maar ook voor het rondlopen met de slangen inhuren.

Act duurt 10 minuten.

Dansende Parasols

Deze Magic-Burlesque act is één groot feest: confetti, magie en pittig “tease”.

Stijl – Las Vegas showgirl, speels, magisch. Act duurt 8 minuten.

Kostuum Transformatie

De eerste Magic-Burlesque act die Madame Romanova in haar eerdere carrière heeft ontwikkeld is de ‘Kostuum transformatie’. Sindsdien, is deze act steeds verder geperfectionaliseerd en scherper geworden. Het publiek zal verblind worden door de snelle kostuumveranderingen, de tease en een spectaculair einde!

Stijl – jaren 1950, pin-up, magisch. Act duurt 8 minuten.

Goochel Kaarten

Deze Magic-Burlesque act is een speels tease met een kostuum transformatie en goochel kaarttrucs. Het zou perfect entertainment voor themafeesten zoals Casino of Las Vegas zijn.

 Stijl – jaren 1950, pin-up, magie. Act duurt 8 minuten.

Champagnetoren

Madame Romanova bouwt een spectaculair champagne toren, vervolgens opent zij de champagne flessen met de sabel en laat smakelijke bubbels in de toren stromen. De hoogte van de toren en keuze van de Champagne is in overleg met de opdrachtgever. Neem contact op voor meer informatie.

 Stijl –  wordt aangepast aan uw wens. Act duurt – afhankelijk van de hoogte.

Eerbetoon aan Bettie Page

In de jaren 1950 was Bettie Page de ‘Koningin van Pinups’ genoemd. Haar zwarte haar, blauwe ogen en handelsmerk pony hebben artiesten voor generaties beïnvloed. Eerbetoon aan Bettie Page is een verleidelijke fetisj act, die niet compleet zou zijn zonder zweep en bondage.

Stijl – jaren 1950, pin-up, fetisj. Act duurt 10 minuten.

Burlesque Zondag in Rotterdam

Elke eerste zondag van de maand Burlesque workshops, privélessen, coaching. Voor meer informatie bezoek Blog Pagina 

Stijlvol

Innovatief

Magisch

Inhoud Van Shows

Alle acts kunnen op maat worden gemaakt en mogelijk aangepast aan uw behoeften en het type evenement.

Vraag Een Gratis Offerte Aan

Gewenst Show: